workshops

Wil jij ook een onvergetelijke namiddag? Onze workshops kunnen leuk zijn voor een verjaardag, vrijgezellen, verenigingen, bedrijven,… Voor elke leeftijd van groot tot klein maken wij de workshop fijn! Hieronder vind je onze mogelijkheden. Wij passen ons aan volgens het aantal personen en wat jullie graag wensen te maken! Voor meer info stuur ons gerust een mailtje naar bonvanill@hotmail.com of bel 0493782525

Workshops voor kinderen: min.8p

*cupcakes versieren in thema: (2uur) €…p.p

We starten met een glaasje kids bubbels en versieren cupcakes in het thema die de jarige kiest. De kinderen leren hoe ze cupcakes kunnen versieren en maken elk hun eigen creatie’s . Alle materialen zijn aanwezig om creatief te kunnen zijn! Er word een drankje en een ijsje voorzien voor tussendoor. Elk kindje mag zijn cupcakes meenemen naar huis en krijgt een bakkersdiploma!

*pannenkoeken bakken en versieren: (2uur) €… p.p

We starten met een glaasje kids bubbels. Daarna maken we samen de pannenkoekendeeg. Iedereen bakt zijn eigen mini pannenkoekjes waarmee we daarna een pannenkoekentaart maken. Er word een drankje en een ijsje voorzien voor tussendoor. Elk kindje mag zijn pannenkoekentaartje meenemen naar huis en krijgt een bakkersdiploma!

*marshmallows maken: (2uur) €… p.p

We starten met een glaasje kids bubbels. Daarna maken we samen de verassende zoete mengeling om de marshmallows te kunnen maken. Terwijl deze afkoelen kunnen de kindjes lekker genieten van een drankje en een ijsje. Ieder kindje moet dan zijn marshmallows snijden en verder afwerken naar keuze. Ieder kindje krijgt zijn creatie snoep mee naar huis samen met een bakkersdiploma.

*mini berlijnse bollen maken: (2.5uur) €… p.p

We starten met een glaasje kids bubbels. In groepjes (naargelang aantal kindjes) maken ze hun eigen deeg om boels mee te maken. Terwijl deze rijzen kunnen de kindjes genieten van een drankje en een ijsje. Daarna moet elk groepje zijn eigen boels bakken om dan te vullen en af te werken. Ieder kindje neemt zijn mini boels mee naar huis samen met een bakkersdiploma.

*klein broodje bakken elk: (2.5uur) €… p.p

We starten met een glaasje kids bubbels. In groepjes (naargelang aantal kindjes) maken ze hun eigen deeg om hun broodjes mee te maken. Terwijl deze rijzen kunnen de kindjes genieten van een drankje en een ijsje. Daarna moet elk groepje zijn eigen deegje in vorm brengen en versieren om dan te bakken. Ieder kindje neemt zijn eigen creatie broodje mee naar huis samen met een bakkersdiploma.

  1. Schorten worden voorzien
  2. Een drankje en ijsje inbegrepen
  3. Elk kindje krijgt zijn bakkersdiploma
  4. Er word een foto getrokken van de groep met de jarige